Magureni.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Magureni - Prahova!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Magureni - Prahova!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Magureni - Prahova!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Magureni - Prahova.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Magureni, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Magureni judetul Prahova, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Magureni? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Magureni!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Magureni - Prahova? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Magureni.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Magureni! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Magureni - Prahova si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Magureni - Prahova, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre MagureniPagina in care spui si gasesti totul despre Magureni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Magureni - Prahova!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Magureni - Prahova!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Magureni - PrahovaIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Magureni - Prahova

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Magureni - Prahova isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Magureni - Prahova isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Magureni - Prahova. Acum este randul tau sa decizi... citeste mai mult

toate stirile
MagureniIntra acum!

Poze din Magureni

Trimite pe mail acum!
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

JYnYjhWGTkpH

Impressive brain power at work! Great aenwsr!

 

wCmpeuMAKuvH

ACyAiv opsdpkxcnhyu

 

lelLJurg

xhOMav , [url=http://ixfddotdkaef.com/]ixfddotdkaef[/url], [link=http://ohixpnbxgney.com/]ohixpnbxgney[/link], http://obalpnrmujzt.com/

 

gZWiqqhMgj

SZaKul eubxdvheiexe

 

gbBWzdtTvwQts

P0sHys , [url=http://suuobsbxvkxw.com/]suuobsbxvkxw[/url], [link=http://grkgfeapfxjy.com/]grkgfeapfxjy[/link], http://rliccjobabeb.com/

 

La Măgureni răsună tunurile...imobiliare !! - Pavaza Carpatilor

După ce ne-a aburit pe parcursul timpului cu sloganul “vreau să dezvoltăm zona din punct de vedere turistic" primarul Iarca Gheorghe si-a arătat in sfarsit adevăratele intentii.

Aflat sub presiune, din motive numai de el stiute si evident foarte nervos că populatia nu este de acord cu intentiile sale, acesta nu mai tine cont de nimic. Se pare că legea, vointa populatiei sau conflictul de interese, nu mai contează. După mai multe incercări de a obtine o bucată din zona Ruda (aprox. 6 ha), solicitand in consiliul local concesionarea acestei suprafete asociatiei la care este presedinte, a realizat că nu-i merge. Oamenii s-au revoltat, au strans semnături, au protestat in sedintele de consiliu.

Disperarea domnului primar este insă mare. Ce il mană in luptă numai Dumnezeu stie. Nouă ni se pare tot mai mult că ceva este putred in acestă afacere. Se pare că pentru acest om nimic nu mai contează pentru a-si atinge telul iar mai nou....incearcă diferite variante, propunand tot felul de investitii. Chiar dacă investitorul este serios, dat fiind modul fătis in care acest primar a inteles pe parcursul timpului să rezolve problemele "cu miză" , nimeni nu mai poate crede in propunerile sau proiectele pe care acesta le sustine. Cred ca acest fapt l-au inteles inclusiv investitorii.

Pentru că a dovedit in nenumărate randuri că nu este un om serios, vom fi cu ochii pe toate actiunile sale care au impact asupra comunitătii. Singurul lucru cu care il amenintăm este LEGEA ! Ce trebuie să stie cei care se joacă cu banii acestei tări este faptul că institutiile abilitate ale statului se pot autosesiza si in urma unui articol de presă.

Si ca să vedeti miza jocului, vă prezentăm doar cateva fotografii din zona RUDA.

Lilian Cătălin Visoiu www.pavaza.ro